Wake-Up Call tijdens Lexence Vastgoed Snelweg Seminar

De Fountainheads gaven op 20 januari 2015 een Wake-Up Call tijdens het Lexence Vastgoed Snelwegseminar. We delen hier graag onze presentatie die we daar gegeven hebben.

Dit was de uitnodiging die Lexence verstuurd had:
Is emvi geen emvi meer? Tijdens dit seminar gaat Jan-Willem Raadgever in op deze vraag en zorgen gastsprekers Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen met hun visie op trends voor een echte inspiratieboost.

Is emvi geen emvi meer? – Jan-Willem Raadgever (Lexence)
Op dit moment kent de Aanbestedingswet twee gunningscriteria: laagste prijs of economisch meest voordelige inschrijving (emvi). Op 1 januari 2016 wordt de Aanbestedingswet aangepast als gevolg van de nieuwe Europese richtlijn. Hierdoor dient in beginsel gegund te worden op emvi. De prijs maakt óók onderdeel van de emvi. De vraag is nu hoe groot het gewicht mag zijn van de prijs? Blijft in de praktijk de prijs toch niet doorslaggevend? En wat betekent dit voor uw handelen? Wat zijn de huidige grenzen van het recht en wat zijn de toekomstige mogelijkheden?

Inspiratieboost -Jan-Henk Bouman & Wim van Rooijen (Fountainheads)
Gastsprekers Jan-Henk Bouman & Wim van Rooijen openen uw ogen, door in sneltreinvaart een actueel overzicht te geven van uiteenlopende trends en bewegingen. Welke mogelijkheden bieden 3D-printers in de bouw? Gaat de open-source beweging veranderingen teweeg brengen bij aanbestedingen? Hoe doen anderen het en wat kun je daar van leren?

Datum: dinsdag 20 januari 2015
Tijden: 15:00 – 18:00
Locatie: Stadion Galgenwaard in Utrecht

Programma
15:00 uur | Ontvangst
15:25 uur | Welkom door Jan Maarten Gerretsen
15:30 uur | Presentatie Jan-Willem Raadgever – Lexence
16:00 uur | Pauze
16:10 uur | Presentatie Jan-Henk Bouman & Wim van Rooijen – Fountainheads
16:55 uur | Gelegenheid tot het stellen van vragen
17:10 uur | Borrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *