Wake-Up Call over trends en innovatie op ROBbeurs

De Fountainheads gaven een Wake-Up Call sessie op de vrijdagochtend in Het Forum.

Een nieuw initiatief ontstond in 2013 in mijn gedachten. Waarom brengen we ondernemers, onderwijs en overheid niet bij elkaar? Waarom is er niet een professionele regionale zakenbeurs? Met inspirerende sprekers, geweldige workshops, mooie exposanten en een gezellig horecaplein? En zie; ROB was geboren.

Zegt Ingrid Nagel bedenkester en initiatiefneemster van ROBbeurzen in haar ROBmagazine. Het was de eerste beurs die ze neer heeft gezet en het smaakt naar meer. De sfeer was goed, de uitstraling was professioneel, er was veel dynamiek maar vooral heb ik veel lachende gezichten gezien. En dat roept om een vervolg.

Dit was de presentatie van Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman:

In het ROBbeurs Online Magazine staat een verslag van vier pagina’s over onze Inspirerende Dialoog sessies:
ROBbeurs online magazine

Tevens staat in dat Magazine een aankondiging voor onze Wake-Up Call voor 2 april.

Wake-Up Call 2 april.079

Wake-up Call
een niet alledaagse kijk in de toekomst

De Wake up Call van Fountainheads geven ondernemers een niet alledaagse kijk in de toekomst. De Wake-up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie? De Fountainheads geven een enorme inspiratieboost. De bezoekers ervaren de dynamiek en energie van de sprekers en de ze verlaten enigszins gedesoriënteerd en prettig ongerust de bijeenkomst.

Een selectie uit een aantal tweets tijdens de ROBbeurs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *