Wake-UP Call bij BusinessClub Leidsche Rijn (BCLR)

Nogmaals dank voor de presentatie gisteravond, ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!

– het bestuur van BCLR

Maandagavond 1 september 2014 hebben de Fountainheads een Wake-Up Call verzorgd bij BusinessClub Leidsche Rijn (BCLR). Het was een bijeenkomst in een bijzonder inspirerend gebouw. We waren te gast in ateliergebouw De Kersenboomgaard in Leidsche Rijn. Dit project omvat 3 gebouwen met elk 10 atelierwoningen voor kunstenaars. De naam is ontleend aan de locatie: de gebouwen staan rondom een oude kersenboomgaard. Een prima locatie om ondernemers de komende trends te presenteren. Het was een avond vol inspiratie, onze slideshare hebben we onderaan dit artikel gedeeld. Inspiratie is de eerste stap naar verandering. Je moet eerst het nieuwe gaan zien, er aan snuffelen en er iets van vinden. De eerste stap hebben jullie als ondernemers van BCLR gezet, het is van belang dit niet weg te laten ebben, hou het vast en ga ermee aan de slag. Speciaal voor ondernemende ondernemers die de stap naar de toekomst willen maken hebben we de Fountainheads Future Booster. Durf jij jouw toekomst te verkennen?

“Je kunt alles goed doen en toch out-of-business raken”
– Clayton Christensen

Fountainheads Future-booster (FBB)
FFB is een dag leren van andere ondernemers en leren vanuit de toekomst in kleine groepen. Het is een programma vol nieuwe inzichten en ontmoetingen. Het is niet niet passief sessies volgen maar een actief programma dat je uitdaagt om anders te leren kijken en anders te leren denken.

Wake- Up Call 8:30 uur – 10:00 uur
De dag begint met de geheel nieuwe Fountainheads Wake-Up Call, de editie 2014/2015.

Pauze 10:00 tot 10:15 uur

Toekomsttafels 10:15 – 12:30 uur
De Wake-Up Call zal uiteenlopende vragen opwekken en deze gaan we beantwoorden middels de Fountainheads-Toekomsttafels. We maken gebruik van de collectieve intelligentie van de groep. Op elke toekomsttafel ligt een toekomstvraag waar we binnen 20 minuten antwoorden voor gaan zoeken met een kleine groep. Na deze eerste 20 minuten gaat iedereen naar een andere toekomstvraag om verder te gaan waar de andere ondernemers zijn gebleven. We gaan op elkaars schouders staan, we gaan associërend omdenken. Dit herhalen we driemaal en aan het einde koppelen we de antwoorden plenair terug.

Lunch 12:30- 13:15 uur

Inspirerende Dialoog 13:15 -15:15 uur
Met de Inspirerende Dialoog gaan we met elkaar de verdieping zoeken op de gepresenteerde trends en uitkomsten van de toekomsttafels. Doordat er wordt gewerkt met een kleine groep van 10-12 ondernemers, is er ruimte om de trends te verdiepen naar de behoefte van de groep en relevante onderwerpen voor hun business. Valkuilen worden ontweken en de nadruk ligt op het benoemen en benutten van kansen.

Gelegenheid om nog te netwerken 15:15 – 16:00 uur

BCLR voordeel van € 395,00 voor € 295,00 (exclusief btw)

[button color=”ff7800″ url=”https://docs.google.com/a/fountainheads.nl/forms/d/1TgLQyYkqNpmfwC4ubOO6qD9xCKLtD20cGE-xMAzuSYA/viewform”]«Schrijf je nu in![/button][button color=”434343″ url=”https://docs.google.com/a/fountainheads.nl/forms/d/1TgLQyYkqNpmfwC4ubOO6qD9xCKLtD20cGE-xMAzuSYA/viewform”]« Fountainheads Future Booster; BCLR korting € 100,-[/button] [button color=”ff7800″ url=”https://docs.google.com/a/fountainheads.nl/forms/d/1TgLQyYkqNpmfwC4ubOO6qD9xCKLtD20cGE-xMAzuSYA/viewform”]«Durf jij het aan?[/button][button color=”434343″ url=”https://docs.google.com/a/fountainheads.nl/forms/d/1TgLQyYkqNpmfwC4ubOO6qD9xCKLtD20cGE-xMAzuSYA/viewform”]«van € 395,- voor € 295,-[/button]

Onze slides van de avond:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *