VV SWZ BOSO Sneek wint thuis met 2-0

Voor alles is een eerste keer. Dus ook voor het geven van een Fountainheads Wake Up Call (Trend- en Innovatiesessie) op zaterdag. Voorafgaand aan de wedstrijd van koploper en kampioenskandidaat VV SWZ BOSO Sneek tegen Achilles 1894 uit Assen (uitslag 2-0) organiseerde de businessclub/sponsorcommissie van de voetbalvereniging een bijeenkomst voor zakelijke relaties van de club.

De voorzitter opende het event met een ingelast agendapunt: de ondertekening van een nieuwe sponsorovereenkomst. www.SneekTV.nl maakte opnames van dit heugelijke moment en maakte een impressie van de rest van de avond (vanaf maandag te zien op de website). Daarna was het de beurt aan Klaas Pool, directeur MKB Leeuwarden bij ING en Robert van der Wal, directeur Súdwest-Fryslân bij ING Nederland, om kort te vertellen waarom ING, naast de sponsoring van het Nederlands Elftal, voetbal als breedte sport financieel ondersteund. En wat de relatie van ING is met VV SWZ BOSO Sneek is. Maar daar houdt de betrokkenheid van ING niet op. Met behulp van het door ING hoofdkantoor ontwikkelde ‘instrument’ Sprekersmenu helpt de bank ondernemers ook bij de ontwikkeling van het ondernemerschap en organiseert ING regelmatig inspirerende sessies voor haar relaties. De sponsorcommissie had uit het Sprekersmenu unaniem gekozen voor het verhaal Fountainheads over de snel veranderende wereld, technologische en maatschappelijke trends en het belang van innovatie. Na de Trend- en Innovatiesessie was er een heerlijk stampot buffet om ook de inwendige mens van de nodige energie te voorzien. De avond werd vervolgens in het veld perfect afgesloten door een solide overwinning van het eerste van de club.

Kijktips voor de aanwezige(n):

Humans need not apply

Doen is de beste manier van denken

VPRO Tegenlicht uitzending zondag 22 maart 2015 via de website van VPRO Tegenlicht: ‘Het Werken van morgen’

Een verslag van de bijeenkomst van de businessclub en de wedstrijd (met op 8:37 een korte impressie van de presentatie) vind je op de website van www.SneekTV.nl of in bijgevoegde video:

Onderstaand de presentatie die Fountainheads Wim van Rooijen heeft gebruikt in Sneek:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *