Van Wake-Up naar Dialoog met het Baarns Ondernemers Netwerk

In november vorig jaar hebben de Fountainheads Wim en Jan-Henk de ondernemers in Baarn opgeschud met een Wake-Up Call. Dit gaf veel stof tot nadenken bij de ondernemers. En dan is het goed om er vervolg aan vast te plakken zodat de inspiratie niet verloren gaat. Dit gaan we komende maandag doen middels onze Dialoogsessie. De tekst in uitnodiging vanuit de organisatie konden wijzelf niet beter verwoorden:

Uitnodiging BON bijeenkomst – maandag 3 februari 2014
‘Nieuwe strategieën voor jouw business!’

Beste BON-leden,

Zó, dat hakte er in bij de BON-bijeenkomst op 11 november jl.: in sneltreinvaart werden ons vele (technologische) ontwikkelingen gepresenteerd, die zonder enige twijfel invloed gaan hebben op onze business, wie we ook zijn en wat we ook doen. We werden letterlijk wakker geschud en voelden de hete adem van de toekomst in onze nek.

Wie van jullie heeft er wakker van gelegen? Jij? Dat treft, want dan hebben we goed nieuws voor jou: dat hoeft helemaal niet! Je bent namelijk niet voor niets lid van het BON: we gaan met z’n allen oplossingen bedenken en nieuwe strategieën ontwikkelen, ook voor jouw business! Om te beginnen tijdens de eerstvolgende BON-bijeenkomst op maandag 3 februari. Er zullen dan acht BON-leden met hun case centraal staan, waarover we samen brainstormen. Daar leer je ook weer van voor je eigen business.

De keer daarop gaan we nog een stapje verder, waarover later meer. Zo blijven we samen alert en inspireren we elkaar om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen die ons te wachten staan. Mis daarom deze bijeenkomst niet! Laat je collega BON-leden je helpen bij het zien aankomen van “die linkse directe”, zoals Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen het zo treffend verwoordden in de november bijeenkomst en leer de kansen zien. Niks wakker liggen, de barricaden op!

Tot 3 februari in theater de Speeldoos te Baarn!

PROGRAMMA
17.00-17.30 uur: ontvangst met drankje en hapje
17.30-17.45 uur: welkom door de voorzitter & zeepkist/pitch/presentatie
17.45-19.00 uur: inhoudelijk programma: nieuwe strategieën voor jouw business!
19.00-21.00 uur: gezellig napraten en naborrelen tijdens het gezamenlijke diner

Met ondernemende groet,

Bestuur en Organisatiecomité
Baarns OndernemersNetwerk

Bekijk ook de Storify van afgelopen november:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *