Trend- Expeditie een samenwerking met Zmile Company

Samen met Zmile Company/Factory4web hebben we een trend-expeditie dag ingevuld voor een woningcorporatie. Het was een expeditie om nieuwe inzichten te delven. De speeltuin van de dag was Seats2Meet Utrecht. De dag begon met een Fountainheads Wake-Up Call en daarna de Fountainheads Toekomsttafels. Na de lunch ging de reis verder langs ‘Everything as a Service” en langs “Wonen als een Dienst”. Met deze inzichten en al het andere dat langs kwam ging vervolgde de reis naar het Start-Uppen. Twee groepen werden uitgedaagd in de middag om ieder hun eigen Startup op te zetten. Dit plan presenteerde ze aan elkaar en aan een aantal Seats2Meet-ers die plaats namen in het ‘woonlab’ om kritisch te luisteren om de plannen te verbeteren met hun commentaren kritisch te beoordelen. De dag heeft ze geholpen anders naar de eigen toekomst te kijken.

Bekijk hier alle foto’s

Dit is de presentatie die we gebruikt hebben:

We hebben het gehad over “Everything as a Service” en hoe Thomas Rau daarmee omgaat. Dit is een zeer interessante sessie van hem op een event dat wij mede georganiseerd hadden:

Jan-Henk heeft het gehad over wonen als dienst. Hierover heeft hij een Pecha Kucha gegeven, een presentatievorm die je uitdaagt om met 20 slides die elke 20 seconden automatisch overgaan een verhaal te vertellen. Fasten your seatbelts 🙂

Mocht je van de Fountainheads nog iets terug willen zien. We hebben een aantal sessie online staan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *