Wie zijn wij

Wanneer je de naam Fountainheads zegt, zeg je Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. Maar wie zijn deze heren nu echt?

ONDERNEMENDE GEESTEN

Onze gastsprekers zijn dynamische ondernemers die in 2012 voor het eerst gezamenlijk het podium betraden. Ze brachten CEO’s en ondernemers uit de regio Amersfoort samen met het doel om gezamenlijk de toekomst te verkennen. Maar waarom? We geloofden dat deze ondernemers uit diverse sectoren veel van elkaar konden leren en zo nieuwe inzichten konden opdoen om weloverwogen toekomstige beslissingen te nemen. Tot op heden hebben honderden ondernemers deelgenomen aan onze ‘Inspirerende Dialoog Sessies’, en met onze Inspiratiesessies hebben we duizenden ondernemende mensen geïnspireerd om op een nieuwe manier naar hun toekomst te kijken.

Wim van rooijen

Noem me ondernemer, innovatie- makelaar of versneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal friskijker. Wat ik in essentie doe is ondernemende mensen, bedrijven en organisaties helpen met het zichtbaar maken van kansen om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten. Ik schep voorwaarden breng mensen en ideeën bij elkaar, combineer (soms schijnbare on-) mogelijkheden. Of …….., ik deel in samenwerking met Fountainheads kennis over bovenstaande ervaringen en continue up-to-date kennis in #Innovatie-, #Inspiratie-, #Trend- en ‘BackCasting of Business’ sessies en Inspirerende Dialogen.

Linked-IN

Jan-Henk Bouman

Ik snuif dagelijks inspiratie op over de ontstane netwerksamenleving en de gevolgen hiervan voor ondernemende mensen. Deze informatie deel ik in mijn presentaties, innovatie- en trendsessies, en op sociale media, met als doel ondernemende mensen in beweging te brengen. In dit tijdperk van razendsnelle veranderingen is stilstaan immers geen optie.

Ik ben al bijna drie decennia ondernemer op het snijvlak van nieuwe technologieën. Mijn reis begon bij Philips Media met het CD-i systeem. Toen dit onderdeel werd verkocht, zette ik mijn eerste stappen in het ondernemerschap in de CD-ROM-markt en later richtte ik in 1999 een internetbedrijf op. Mijn klanten heb ik altijd meegenomen in de wereld van technologie, niet vanuit een technisch perspectief, maar vanuit het oogpunt van mogelijkheden.

Ik heb altijd gezegd dat ik beter was in het inspireren en bieden van inzichten aan mijn klanten om groei te realiseren, dan in het toepassen hiervan voor mijzelf en mijn bedrijven. Daarom voel ik me thuis bij Fountainheads. Hier kan ik inspireren zodat anderen kunnen schitteren.

Linked-IN

THEATERVOORSTELLING UIT!BEDWANG

In oktober 2018 ging onze allereerste Fountainheads Theatervoorstelling in première. Het was eigenlijk een unieke combinatie van een première en try-out. Door de coronaperiode is het echter bij deze ene voorstelling gebleven. We hopen dat er op een dag weer voldoende energie en inspiratie zal zijn om een nieuwe voorstelling te realiseren. Voor nu richten wij ons als gastsprekers op de inspiratiesessies en onze anderen diensten.

Dit was de opening van een artikel in het AD destijds.

WEG MET DIE DWANGBUIS! FOUNTAINHEADS GAAN UIT! BEDWANG
2 NOVEMBER 2018

Hilarische sketches, leerzame referaten, tot nadenken stemmende uiteenzettingen en soms – oei! – pijnlijke ontboezemingen; het komt allemaal voorbij in ‘Uit! Bedwang’ van Fountainheads.

De theatervoorstelling – die op 29 oktober 2018 een geruchtmakende première beleefde in Amersfoort – biedt volop variatie en flitst in hoog tempo van scène naar scène. Verveling is uitgesloten. Uitgesloten is evenmin dat de bezoeker onbewogen het theater verlaat. Het gebodene knarst en schuurt en dwingt tot zelfreflectie. Na afloop trekt eenieder, in de woorden van de makers, ‘prettig ongerust’ huiswaarts.

Lees hier het hele artikel

DIT ZIJN ONZE DIENSTEN