Online & Hybride

Corona heeft ook bij Fountainheads de boel z’n de kop gezet. Voor maart 2020 kwamen wij op de locatie met onze Macbook. De klant had een technische rider gekregen waarin stond dat zij voor beeld, geluid, etc zorgden. Wij koppelden onze Macbook aan de techniek die er stond en dan konden we los met onze sessie. Met volle energie gingen we met de zaal aan de gang. Heerlijk vonden we dat en onze opdrachtgevers ook gezien de reviews van 4,9 out of 5.

Eigen studio

Eigen regie

Hybride

LOCKDOWN

Tijdens de Lockdown zijn wij aan de slag gegaan om te onderzoeken hoe we onze dynamiek die we op het podium hebben in een online omgeving konden brengen. Het was een hobbelige weg met veel experimenteren, pielen en klooien maar de leerweg was de moeite waard en nu staat Studio Gasthuys als een huis om de sessies van Fountainheads ook in de online omgeving te brengen

LOCKDOWN

STUDIO FOUNTAINHEADS ONTZORGT:

Studio Gasthuys is een flexibele techniek die we in onze eigen studio gebruiken voor de sessie van Fountainheads. We hebben nu technologie waarmee meerdere camera’s bediend worden vanuit een iPad door een regisseur. Hierdoor kunnen we dynamische beelden brengen in de online omgeving van de klant. Wij zorgen voor (live streams) via Youtube in combinatie met MS Teams, ZOOM of ander platform zonder al teveel heisa.

OPGESPLITST IN DRIE DELEN VAN 10 MINUTEN

Als we online of hybride onze sessie verzorgen dan knippen we deze op in drie delen van tien minuten. Dit is voor de kijker prettig. De momenten tussen de delen kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld een interview met iemand uit de organisatie, dit kan directie of management zijn of iemand anders die het podium verdient richting de kijkers.

VAN DE WERELD DRAAIT DOOR TOT FOUNTAINHEADS INSIDE

De momenten tussen de delen kunnen ook gebruikt worden voor reflectiemomenten waar de kijker nadenkt over een stelling. We kunnen ook uiteen gaan in break-out rooms om gezamenlijk na te denken over een vraag of stelling. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden denkbaar als we op locatie zijn. We kunnen bijvoorbeeld een soort Fountainheads-Inside opstelling maken waar Wim en Jan-Henk af en toe de luis in de pels gaan uithangen of de wat meer de vriendelijke Matthijs van Nieuwkerk in het format van DWDD. Ideeën te over.

WAT KUNNEN ONZE GASTSPREKERS VOOR JE DOEN?

Onze gastsprekers helpen je graag jouw event of bijeenkomst, online, offline of hybride, op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken geeft en nieuwe inzichten voor de toekomst oplevert.