Oud en nieuw valt voor BHIK op 26 november 2014

Dit jaar viel ‘oud en nieuw’ voor de leden van de Bunnikse Handel & Industrie Kring op 26 november. De combinatie oud en ‘Science Fiction’ werd uitgevoerd in een rondleiding door het museum ‘Oud Amelisweerd’ en een Trend- en Innovatiesessie van Fountainheads.

Nadat de bestuursleden Peter Verkerk en Marco Peek eerder dit jaar ‘prettig ongerust’ waren ge(r)(m)maakt door Jan Henk Bouman en Wim van Rooijen in Het Gasthuys in Amersfoort, was het nu de beurt aan de overige leden van de ondernemersvereniging.

De avond werd extra feestelijk door de aanwezigheid van burgemeester Hans Martijn Ostendorp, die een dag eerder tijdens een bijzondere raadsvergadering had vernomen dat de gemeenteraad hem unaniem heeft voorgedragen voor een herbenoeming voor een tweede termijn van 6 jaar.Op de bijeenkomst van de BHIK bleek dat ook de ondernemers in Bunnik deze voordracht van harte ondersteunden.

Yvonne Ploum van het MOA verzorgde de rondleidingen in het Armando museum, Fountainheads de 2 presentaties en de veldkeuken zorgde voor heerlijke vegetarische versnaperingen.

Binnenkort zullen de aanwezige leden van BHIK een voorstel ontvangen om in 2015 met een selecte kleine groep Bunnikse ondernemers aan een een 4-tal Inspirerende Dialogen deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *