Ondernemers in Tiel enthousiast over de Gastsprekers van Fountainheads

Begin april waren onze gastsprekers te gast bij de ING in Tiel. Het doel was de ondernemers een inspiratieboost te geven. Aan de reacties te horen in het nagesprek is dat zeker gelukt.

Gastsprekers Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman delen veel wat zij over trends lezen op Twitter en LinkedIn. Voel je vrij om ze daar te volgen. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Fountainheads.

We hebben laten zien dat je met exponentiële ogen zal moeten kijken naar ontwikkelingen zoals de BlockChain, de zelfrijdende auto, augmented reality en alle andere trends die we hebben laten zien. Dit vergt meer dan logica.

Verbeelding brengt je verder dan logica

Verbeelding brengt je dus overal. Dus wordt de scenarioschrijver van je eigen Science Fiction film. Ga BackCasten, stap in je eigen tijdmachine en stap uit in 2025 of 2030. Stap uit. Kijk om je heen. Wat zie je? En kijk terug op het heden. Verbeeld je eens in welke trends er doorgebroken zijn. En let wel, kijk met exponentiële ogen naar de wereld van al deze ontwikkelingen. Stop met forecasten en ga backcasten!

Ga BackCasten ipv ForeCasten

We hebben het ook over Sesame Credit gehad. Het systeem dat punten toekent aan de Chinese burger. Punten hebben consequenties in het echte leven. Lees er hier alles over.

Er is veel gepresenteerd tijdens de Wake-Up Call, teveel op hier te beschrijven. Bekijk gerust nogmaals onze presentatie.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Wil je inspirende gastsprekers inhuren?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Bekijk de pagina over onze gastsprekers[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *