OKN viert 20 jarig bestaan Haalt het ook 5e lustrum?

IMG_1861 IMG_1862 IMG_1864 IMG_1865

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Tweewekelijks inspiratie ontvangen?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/button]

Op maandag 8 juni was het precies 20 jaar geleden dat de OKN Ondernemerskring Nieuwegein is opgericht. Reden om eens flink ‘uit te pakken’. De voorbereidende commissie voor het lustrumfeest was door het bestuur op ‘pad gestuurd’ richting de Fountainheads. Vorig jaar waren 2 bestuursleden van de OKN op uitnodiging van Jan Henk en Wim in Het Gasthuys al getuige van het effect van een Trend- & Innovatiesessie. Dat zou een mooie centrale rol tijdens de lustrumviering kunnen zijn. Samen met elkaar onbaatzuchtig naar de toekomst kijken. Maar hoe ziet die toekomst er voor de Nieuwegeinse Ondernemerskring uit over 5 jaar? Hoe kan de OKN zich het best aanpassen om een significante rol van betekenis te zijn voor haar leden en hoe kan ze andere ondernemers verleiden om zich ook aan te sluiten en kennis te delen?

Tijdens de ToekomstTafel was het daarom de beurt aan de leden zelf om invulling te geven aan de enigszins ‘provocatieve’ stelling:

‘Adapt or Die’ is de boodschap!

Hoe moet de OKN zich vanaf vandaag aanpassen om het volgende lustrum te halen?

Als locatie had de lustrumcommissie gekozen voor het prachtig (gelegen) Fort Jutphaas waar tegenwoordig Ischa Huizer Wijnfort Jutphaas in exploiteert.

Nadat voorzitter Jos Littel, buiten in de stralende zon, de ruim 65 aanwezige leden had gefeliciteerd met de verjaardag van de businessclub gaf het gewelf van het Fort Fountainheads het bekende gevoel om te vlammen en de zaal eens ‘in de fik te steken’ met talloze voorbeelden en inzichten. Na 45 minuten Trend- & Innovatie’geweld’ nam de wethouder Economische Zaken Johan Gadella ‘het podium’ om namens het gemeentebestuur de OKN te feliciteren.

Onderwijl werden de ToekomstTafels ingericht om samen actief aan de slag te gaan. De avond werd in stijl afgesloten met een heerlijk barbecuediner omlijst met heerlijke wijnen en live muziek.

Bijgevoegd de slides die we hebben gebruikt in Jutphaas. Bedoeld om nog wat Tijd, Energie, Aandacht en Intentie te geven om van Inspiratie en Kennis Wijsheid te maken (vrij naar Deepak Chopra). Wij wensen de (leden van de) OKN een mooie 5 komende jaren toe.

Wil je op de hoogte blijven van wat wij zien en lezen en wat we er van vinden? Schrijf je in voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief via de contactpagina van deze website.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Tweewekelijks inspiratie ontvangen?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/button]

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Wil je meer weten over Fountainheads als gastspreker?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Lees hoe onze gastprekers de zaal in de fik kunnen zetten[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *