Niet delen, …….. dat is pas armoede

Verslag Inspirerende Dialoog Amersfoort 2015-1

Onderwerp: De kansen en gezichten van de deeleconomie 

“Onze grootste armoede is dat we onze rijkdom niet eerlijk kunnen verdelen” (Nils Roemen; mede grondlegger van Durf te Vragen).

De eerste Inspirerende Dialogen van 2015 waren voor de groepen in Amersfoort gepland op 11 en 12 maart. Ondernemers uit allerlei sectoren schoven vanaf 07:45 aan in het Rijksmonument Het Gasthuys om zich ’te laven’ aan een voedzaam ontbijt en om mentale voeding en inspiratie te ontvangen over het onderwerp Deeleconomie.

Geheel in de lijn van het onderwerp delen we vanzelfsprekend weer de kennis die we hebben vergaard rondom dit onderwerp.

Fountainheads Jan Henk Bouman heeft in Het Parool een mooie column over dit onderwerp geschreven en op onze website vind je een blog met uitgebreide achtergrondinformatie en extra content. In dit bericht delen we de slides die we hebben gebruikt om het onderwerp kort in te leiden.

Een uitgebreidere presentatie over Deeleconomie die we in Gorinchem hebben gehouden voor relaties van de Rabobank vindt je ook op onze website.

Heb je ook interesse om deel te nemen aan de Inspirerende Dialoog sessies en zorg je zo dat je elk kwartaal een inspiratie boost krijgt rondom een actueel onderwerp op het gebied van maatschappelijke of technologische trends die van invloed zouden kunnen zijn op je businessmodel? Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *