Inspirerende Dialoog

Een soort late night concept

Bij Fountainheads gaan we een stap verder met onze inspiratiesessies. We bieden ook een soort late-night-show setting aan, waarbij we direct in gesprek gaan met directieleden of andere sleutelfiguren uit jouw organisatie of branche. Op de bank, met Jan-Henk achter de desk en Wim op een stoel re tegenover, ontstaat er een boeiende dialoog over de trends en innovaties die we in onze sessie hebben belicht.

 

Onze late-night-show setting, het podium voor een inspirerend dialoog.

 

Aan de slag

Het publiek kan actief deelnemen door vragen te stellen, wat de sessie interactiever en boeiender maakt. Het publiek is keer op keer geboeid door deze directe betrokkenheid en de unieke inzichten die ze opdoen. We kunnen dit concept vertalen naar jouw wensen.


Als netwerkorganisatie hebben we de heren van Fountainheads uitgenodigd om in sneltreinvaart de laatste nieuwtjes voor 2023 door te nemen. Zware kost met een knipoog en veel aandacht voor hoe iets (praktisch) anders kan. Vaak begint dat al met een mindset. De vaart zat er goed in. Goede dosis humor afgewisseld met serieuze zaken. Ook het interview met een ondernemer en gedeputeerde van de provincie ging erg vakkundig. Ze zijn goed op de hoogte van de actualiteit wat hen ook een gelijkwaardig gesprekspartner maakt van de aanwezigen!

Netwerkorganisatie IK Twente


Bekijk ook onze andere diensten