Inspiratiesessie

Na ‘Adapt or Die’, ‘UIT! BEDWANG’, ‘You Snooze You Lose’ is ‘NOOIT Normaal’ niet alleen een nieuw verhaal maar ook een nieuwe vorm. Bouman en Van Rooijen spelen elkaar op een energieke manier de bal toe, snijden elkaar de pas af, vullen elkaar aan en stuiteren energiek samen op het podium. Het effect van deze aanpak? Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd en ‘prettig ongerust’.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN NOOIT NORMAAL?

We geven in een sneltreinvaart een actueel overzicht van uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen. Wat zijn de technologische, sociale, maatschappelijke, geopolitieke en economische trends in jouw markt en omgeving? Waarom is je snel aanpassen en innoveren nu belangrijker dan ooit?

En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk? Wat is de kern van je product of dienst?

Met de antwoorden en inzichten kun je op zoek naar de betekenis voor je onderneming of organisatie. Hoe richt je die toekomstbestendig en gericht op kansen en nieuwe mogelijkheden in? Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daar van leren?

We roepen op om meer te gaan ‘Gluren bij de Buren’ en dagen je uit je eigen trendverkenner te worden.

 

 Word je eigen trendverkenner!

 

Word je eigen trendverkenner!

Waarom zou je zelf een Trendverkenner moeten worden? Een trendverkenner weet wanneer er focus moet zijn op het dag dagelijkse en wanneer er ‘Functieloze-tijd’ nodig is om rond te kijken wat er in de werled om je heen aan het gebeuren is. In onze sessie laten we zien hoe je dat doet. Wij noemen onszelf ook trendverkenners en doen niet aan toekomstvoorspellingen. Wij kijken alleen maar in het nu om ons heen. En dan zie je al dat er heel veel trends en innovaties gaande zijn die impact hebben op bedrijven, organisaties en de samenleving als geheel. Een greep uit de onderwerpen gaan van BlockChain tot OpenSource en van Disruptieve Innovatie, van Kunstmatige Intelligentie tot de Metaverse en GHATGPT die momenteel erg onder de aandacht zijn en alles wat daartussen en omheen ligt. Al deze ontwikkelingen hebben natuurlijk een enorme impact op het ondernemen, onderwijs, economie en de samenleving als geheel. We stemmen graag met je af wat passend is voor jouw publiek.

NA DE INSPIRATIESESSIE DE DIEPTE IN

Impressie video

 Welke klanten zijn je voor gegaan?

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

We zijn superblij dat al die jaren onze klanten ons een zo hoge score hebben gegeven op Google. Een gemiddelde van een 4.9 uit 5 op basis van meer dan 100 reviews. Daar zijn we met recht trots op. Klik hier om te ontdekken wat ze over ons schrijven.

En dat niveau van inspiratie willen we ook graag bieden bij jouw evenenment, congres, bijeenkomst, festival, teamdag, of heidag.

We zijn er trots op en dankbaar voor dat we op de evenementen en bijeenkomsten mochten staan van zo’n breed scala aan klanten. We komen ook graag bij jou langs om de geest te prikkelen en nieuwe inzichten te geven.


Als netwerkorganisatie hebben we de heren van Fountainheads uitgenodigd om in sneltreinvaart de laatste nieuwtjes voor 2023 door te nemen. Zware kost met een knipoog en veel aandacht voor hoe iets (praktisch) anders kan. Vaak begint dat al met een mindset. De vaart zat er goed in. Goede dosis humor afgewisseld met serieuze zaken. Ook het interview met een ondernemer en gedeputeerde van de provincie ging erg vakkundig. Ze zijn goed op de hoogte van de actualiteit wat hen ook een gelijkwaardig gesprekspartner maakt van de aanwezigen!

Netwerkorganisatie IKT


“Wij halen de turbulente wereld om je heen naar binnen en geven je adaptieve vermogen een inspiratie-boost.”