Inspiratie in de Kunsthal Rotterdam tussen de James Bond Gadgets

James Bond staat natuurlijk gelijk aan de nieuwste gadgets en mooiste innovaties. In de Kunsthal in Rotterdam kun je je laven aan meer dan 500 gadgets, kostuums, iconische auto’s, story boards, grafische ontwerpen en rekwisieten die samen met vele filmfragmenten een ongeëvenaarde multimediale beleving bieden van vijftig jaar filmgeschiedenis van James Bond.

Het Financieel Café Rotterdam vond dit de locatie om een Fountainheads Wake-Up Call te organiseren voor hun leden. Deze omgeving bleek prima te passen bij de onderwerpen die Fountainheads ten tonele bracht. De presentatie kun je hieronder nog eens nakijken:

Deze video’s delen we graag met jullie:

Wat is het Financieel Café?
De stichting Financieel Café heeft als doel, het creëren van een informeel platform voor Financials, waarbij het uitwisselen van kennis en ervaring en het vergroten van je relatienetwerk centraal staat. De formule van elke bijeenkomst is de combinatie tussen een formeel programma en een gezellige borrel.

Financieel Café is een initiatief dat zich richt op het op een informele manier bij elkaar brengen van financieel eindverantwoordelijken (financieel managers/ controllers) van ondernemingen. De primaire doelstellingen van het Financieel Café zijn:

Kennisuitwisseling op het vakgebied van financieel managers/controllers
Het opbouwen resp. onderhouden van een netwerk van beroepsgenoten
Kennisuitwisseling gerelateerd aan de regio (bijvoorbeeld politiek, economisch, fiscaal, infrastructureel etc.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *