Innovatie & Trendsessie bij thema-avond van de VAO

Donderdag 6 maart is een drukke dag voor de Fountainheads. Aan het eind van de middag een Wake-Up Call geven bij de opening van Accord Uitzendbureau en dan direct door naar de thema bijeenkomst van de VAO. Maar dit doen we graag natuurlijk ūüėČ

De Vereniging van Amersfoortse Ondernemers is een belangenvereniging en een netwerkorganisatie. Dit jaar is het thema; ‘Anders kijken – Anders doen’. Het wordt niet alleen een avond vol inspiratie maar ook een avond om de inspiratie te vertalen naar de dialoog. Wat hebben de gegeven inzichten voor effect op jouw markt. Zo’n avond hebben we eerder ook voor de BON ingevuld. Deze avond zal verrassen, verwonderen, ogen openen en sommigen prettig ongerust maken. Een ding is zeker de ondernemers zullen in beweging komen, want stilstaan is geen optie.

Dit schrijft de VAO op haar website:

In het kader van ons jaarthema ‘Anders denken, anders doen’ verzorgen¬† Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van¬†Fountainheads een inspirerende en actieve sessie.

Stilstaan is geen optie. Zeker niet in dit tijdperk. Door anders te kijken zie je zoveel meer.¬†Jan-Henk en Wim geloven dat delen het nieuwe hebben is¬†en¬†geven het nieuwe krijgen. Zij geloven dat je waarde cre√ęert wanneer je je interne organisatie verbindt met de buitenwereld.¬†
Wat evolutie is voor de natuur, is innovatie voor het bedrijfsleven. Het zijn niet de grootste en de sterkste of de meest intelligente organis(aties)(men) die overleven, maar diegenen die zich het snelst en het best aanpassen aan de (nieuwe) omstandigheden of veranderingen. Het credo van Fountainheads is: Adapt or Die!

·         Het belang van innovatie
·         De veranderende wereld, de trends voor 2014 en verder
·         Dialoog: Wat betekent dit voor jouw markt?

Meer op de website van de VAO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *