Het najaar 2015 werd afgetrapt in Den Haag bij het ING sprekersmenu

We hebben genoten van een heerlijk zomer. We hebben in de zomer nooit zoveel opdrachten dus hebben ons goed kunnen voorbereiden op het najaar. We hebben gestudeerd op het gedachtegoed van Jeremy Rifkin en het boek Exponentiële Organisaties (ExO) van de Singularity University. Deze onderwerpen hebben we niet zomaar gekozen. Het zijn de onderwerpen die er toe doen op dit moment. Maar we hebben het ook gedaan omdat we zijn uitgenodigd om zitting te nemen in “The Magnificent Seven”, dit is de Raad van Inspiratie voor de CEO en RvB van T-Mobile. En 4 november komt Jeremy Rifkin naar Nederland en Fountainheads zit in het voorprogramma en verzorgen het dagvoorzitterschap. We zijn zeer trots dat we hiervoor gevraagd zijn. En we hebben weer nieuwe inspiratie gehaald en vertaald naar business-kansen.

Dus daar was dan vorige week de eerste sessie van het jaar. Het was even wennen maar we zaten er al snel in en konden de ondernemers van de Haagsche Business Club prettig ongerust achterlaten.

We delen graag onze presentatie:

Dit was de uitnodingstekst:

Introductie
Ondernemer zijn, in deze tijd waar de invloed van technologie en ICT op businessconcepten geweldig groot is, is fantastisch en enorm uitdagend. In een tijd waarin mens, maatschappij en businessmodellen in een hoog tempo veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daar moet je als ondernemer gebruik van maken! Echter veranderende markten vragen om nieuwe inzichten.

De Fountainheads Wake-Up Call is een aanstekelijke presentatie, bedoeld om de ogen van ondernemers te openen, ze te inspireren, verwonderen en te verrassen. Dit bereiken zij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pakt u innovatie aan? Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?

Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman zijn zelf ook ondernemer en verkennen daarnaast alle relevante trends en vertalen dit naar businesskansen. Hun Wake-Up Call is de brandstof voor nieuwe ondernemersenergie.

ING biedt ons deze workshop aan!
ING wil ondernemers helpen succesvol te ondernemen. Dat doen ze bijvoorbeeld door u online op de hoogte te houden van relevant ondernemersnieuws en nieuws over uw sector of regio, via Twitter en LinkedIn, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten in het land. Wij vinden het leuk om ondernemers te ontmoeten en om kennis en ervaring uit te wisselen. Wij hopen u daarmee te inspireren tot succes!

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord
16.05 uur Workshop Wake-Up Call
17.05 uur Borrel
18.00 uur Afsluiting

ING Den Haag
Toernooiveld 6
2511 CX Den Haag

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Wil je meer weten over Fountainheads als gastspreker?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Lees hoe onze gastprekers de zaal in de fik kunnen zetten[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *