Gastsprekers van Fountainheads bij Intraffic

De directie en medewerkers van Intraffic hebben het jaar afgetrapt bij het Nieuw Business Centrum in Nieuwegein. De gastsprekers van Fountainheads mochten de middag afsluiten met hun inspirerende Wake-Up Call. De laatste maatschappelijke en business trends kwamen als het ware als een tsunami langs.

Op de hoogte blijven?
Gastsprekers Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman delen veel wat zij over trends lezen op Twitter en LinkedIn. Voel je vrij om ze daar te volgen. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Fountainheads.

Trends op het vlak van mobiliteit werden verdiept. Er werd verteld dat de Hyperloop meer een concurrent voor de KLM zal zijn dan voor de NS. Het driverless vrachtwagen concept van van Uber; Otto werd gepresenteerd.

Dan hebben we het natuurlijk gehad over de autopilot van Tesla:

In het nagesprek stelde iemand de vraag over de toekomst van werk. Hij gaf deze video als voorbeeld. We delen het graag. Neem er even de tijd voor….

Er werd teveel verteld om hier te beschrijven. Gelukkig hebben we de presentatie nog 😉

Niets is ooit Af en veel raakt NooitAf maar dit boekje Een Beetje NooitAf is wel Af. Wil je de gehele uitgave lezen dan kan dat hier

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Wil je inspirende gastsprekers inhuren?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Bekijk de pagina over onze gastsprekers[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *