Fountainheads op Culinair Randmeren 2014

Wat is er nou fijner om te netwerken, te presenteren in een omgeving met heerlijk hapjes, drankjes en een gezellige mensen.

Dat waren de ingrediënten bij Culinair Randmeren 2014. Tijdens dit event werd het ondernemersblad ‘Ambitie’ gelanceerd. Ambitie Randmeren is het businessplatform voor de regio Randmeren, bestaande uit de gemeenten Zeewolde, Bunschoten-Spakenburg, Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk. Ambitie inspireert en verbindt de ondernemers met een magazine, een snelgroeiende businessclub, een website, social media en de Ambitie Academy. De Fountainheads vullen het programma van de Ambitie Academie.

Tijdens het event Culinair Randmeren 2014 gaf Fountainhead Jan-Henk Bouman een korte presentatie als op maat voor de Wake-Up Call sessie die 2 april georganiseerd wordt voor de ondernemers in de regio Randmeren.

Wake-up Call
een niet alledaagse kijk in de toekomst.

De Wake up Call van Fountainheads geven ondernemers een niet alledaagse kijk in de toekomst. De Wake-up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie? De Fountainheads geven een enorme inspiratieboost. De bezoekers ervaren de dynamiek en energie van de sprekers en de ze verlaten enigszins gedesoriënteerd en prettig ongerust de bijeenkomst.

In het Ambitie magazine is een verslag van vier pagina’s geplaatst over de Inspirerende Dialoog sessies:
Inspirerende Dialoog Ambitie

Bekijk het fotoverslag gemaakt door fotograaf Marco Peters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *