Fountainheads omlijsten ‘De Sterkste Schakel’

Op uitnodiging van ING Sprekersmenu en in samenwerking met het magazine en de businessclub van Driesteden Business werd Fountainhead Wim van Rooijen op donderdag 26 maart gastvrij ontvangen in Hotel Restaurant Taverne in Twello.

De avond was georganiseerd rondom de uitreiking van ‘De Sterkste Schakel’. ‘De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. ‘De Sterkste Schakel’ is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven.

Na de inleidende woorden van dag- en juryvoorzitter Harry Webers mocht Fountainheads het spits afbijten met een Trend- en Innovatiesessie. Naast de circa 80 aanwezige ondernemers werd de sessie live gestreamd via de App Meerkat.

In de uitnodiging werd de Wake Up Call als volgt aangekondigd: “U krijgt u een inspirerende presentatie over trends en bewegingen die kunnen leiden tot nieuwe ondernemersenergie”. De lat lag dus zoals gewoonlijk weer hoog. Maar na een uur vielen complimenten ons ten deel en haalde we weer mooie evaluatiecijfers als waardering op.

De presentatie van Fountainheads tijdens het event ‘De Sterkste Schakel werd aangeboden door ING Bank.

Naast de foto die zijn gemaakt is er ook een video impressie.

De slides die van Rooijen heeft gebruikt tijdens de presentatie worden gedeeld via SlideShare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *