Fountainheads geven ‘groundshaking’ presentatie bij SINGA bv

Open_huis-71

Op 6 november mochten we een week met 8 presentaties afsluiten bij het Open Huis van SINGA Industrial game changers in Varsseveld.

Het pand van SINGA is volledig vernieuwd (inclusief klimwand) na de naamswijziging. Veel relaties waren op de uitnodiging van Raymond Wentink ingegaan om zich voor het weekend te laven aan het verhaal van Fountainheads en de vele demonstraties op de ‘playground’ die in het pand was ingericht.

Een plaatje (en werkende demonstraties) bij het praatje dus. Mooi om de toepassingen te zien waarover in de Trend- en Innovatiesessie over werd gesproken.

Open_huis-29

Raymond Wentink en Wim van Rooijen waren elkaar een aantal weken eerder tegengekomen in de Ondernemerskring Schoonhoven waar Fountainheads in het kader van het ING Sprekersmenu de ‘maakindustrie’ van die regio ‘prettig ongerust’ had gemaakt.

Wat Wentink vooral aansprak in de presentatie is dat Fountainheads duiding gaf aan het begrip Singulariteit. “Het kost me altijd veel moeite om mensen dat begrip bij te brengen en nu krijg ik het op een presenteerblaadjes aangereikt” aldus Raymond. De samenwerking was geboren en de uitnodiging aanvaard.

Open_huis-22

Op de website van SINGA bv staat een kort verslag met mooie referenties. Bovendien is een een video gemaakt van de presentatie.

Zoals beloofd delen we de slides van de presentatie via onze website.

De grond ’trilde’ nog lang na in het ‘oosten’.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Tweewekelijks inspiratie ontvangen?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *