Fountainheads geeft een trendsessie aan de Soester Zakenkring

Fountainhead Jan-Henk Bouman heeft dinsdag 11-2-2014 de ondernemers in Soest mogen inspireren.  Samen met de ING organiseerde de Soester Zakenkring de bijeenkomst; ‘Tussen twee vuren: Huidige economie en groei online winkelen!’

Jan-Henk deelde inzichten over de open-source economie, het zoeken naar je Great Unknown, de exponentiële groei van technologie, de onsterfelijkheid die Google en Dimitri Itskov proberen uit te vinden. De tachtig ondernemers in de zaal waren prettig ongerust geworden en beoordeelden de inspiratiesessie van Jan-Henk met een score van 8,4.

Fotocredits; Ondernamen Amersfoort

Het valt niet mee om ondernemer te zijn in deze tijd waar de invloed van technologie, internet en mobiel geweldig groot is. Een tijd waarin mens, maatschappij en businessmodellen in een hoog tempo veranderen. De 3D-printer zet de wereld van productie geheel op zijn kop, wit- en bruingoed retailers zijn bijna uit het straatbeeld verdwenen en Free Record Shop is failliet gegaan. Veranderende markten hebben veranderende inzichten nodig. Jan-Henk heeft in een razendtempo inzicht gegeven in de wereld van ondernemen die razendsnel verandert.

De slides van Jan-Henk kun je hieronder nog eens rustig terugkijken. Ben je benieuwd naar zijn sessie? Dit blog met video van Innovation Day 2013 geeft een goede indruk.

Dit was de uitnodiging naar de leden. De Soester Courant heeft er ook aandacht aanbesteed.

Fountainheads in Soester Courant

Uitnodiging

In samenwerking met de ING nodigt het bestuur van de Soester Zakenkring u van harte uit voor de bijeenkomst
‘Tussen twee vuren: Huidige economie en groei online winkelen’
op dinsdag 11 februari 2014 bij Restaurant De Soester Duinen, Soest.

Mensen kopen steeds vaker via internet. Het marktaandeel van de webwinkels stijgt explosief. Mede hierdoor komt de omzet van detaillisten onder druk te staan. Negatieve berichtgeving hierover is aan de orde van de dag. Maar de in hoog tempo veranderende economie biedt ook kansen! Ook voor u.

Tijdens deze bijeenkomst zal Dirk Mulder, Sectormanager Handel ING, zijn kennis delen over de marktontwikkelingen en van gedachten wisselen over mogelijke oplossingsrichtingen. Tevens zal Jan-Henk Bouman u op zijn enthousiaste en creatieve wijze meenemen in de trends van de groeiende netwerksamenleving en wat internet voor u kan en moet (gaan) betekenen.

Programma:
18.00-18.30: Ontvangst
18.30-19.15: Eenvoudig diner
19.15-19.30: Welkom door Kees Wantenaar (voorzitter Soester Zakenkring) en Henk Poot (directeur ING Heuvelrug)
19.30-20.00: Presentatie Dirk Mulder
20.00-20.30: Presentatie Jan-Henk Bouman
20.30-21:30: Naborrel

Een mooie gelegenheid om de leden van andere bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen te ontmoeten.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden; deze avond wordt u aangeboden door ING.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door te klikken op de link ‘Ik ben erbij’.

Graag tot ziens op dinsdag 11 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *