Fountainheads gaat de ROB-beurs wakker schudden. Kom je ook?

Donderdag 21 en vrijdag 22 maart start de ROB beurs. Het is een fonkel nieuwe beurs en een beurs met ambitie. ROB wil doorgroeien en het zakelijk platform voor ondernemers op de Veluwe worden. De drijvende kracht achter de organisatie is Ingrid Nagel. Zij heeft een paar mooie sprekers weten te strikken. Zo verzorgt Hans Biesheuvel van ONL de officiële opening en zal hij een inspirerend betoog voor ondernemers houden. ONL komt op voor de belangen van ondernemers en wordt gerund door ondernemers. Dus ze zijn daar op de juiste plek.

Dan is het ’s avonds de beurt aan Jos Burgers. Hij heeft net zijn nieuwe boek uit ‘De wet van Snuf’. Een boek dat inzicht geeft in de wereld van geven en krijgen. Geven kost je weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen. Het belooft een inspirerende beursdag te worden met veel ontmoetingen, nieuwe inzichten krijgen en netwerken.

De bezoekers op vrijdag krijgen direct bij de start van de beursdag een boost die ze nog lang zal bijblijven. Want de beurt is ’s ochtend bij de opening aan Fountainheads. Wim en Jan-Henk gaan de ondernemers van 11 – 12 uur wakker schudden met hun fameuze ‘Wake-Up Call’. Na deze sessie zijn ze nog de hele dag aanwezig om de ondernemers te ondersteunen om te leren vanuit de toekomst.

Wil je ondernemers ontmoeten, heb je zin in een inspiratieboost schrijf je dan in voor de ROB beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *