Fountainheads bij Gouden Parel Woerden 2014

Voor Ondernamen Woerden heeft Fountainheads op 9 december jl. een inspiratieboost mogen geven aan de Woerdense ondernemers over de komende business-trends. Ondernamen is het zakelijk magazine van de regio Woerden.

Hier delen we graag de presentatie die we gegeven hebben. Binnenkort ontvangen de ondernemers in Woerden een uitnodiging voor een Inspiratie-ontbijt om met elkaar uitgebreider in te gaan op de gepresenteerde trends. Fountianheads helpt ondernemers anders naar hun eigen toekomst te kijken. Dit doen we met Inspirerende Dialogen en Trend- & Innovatiesessie.

Naast het magazine Ondernamen brengt OnderNamen ook de ondernemers in de regio Woerden persoonlijk bij elkaar door geregeld spraakmakende bijeenkomsten te organiseren. Eén van die bijeenkomsten is de uitreiking van de ‘Gouden Parel’ en het bekend maken van de ‘Gouden Parel top 50’, een lijst van Woerdense personen die zich op positieve wijze hebben onderscheiden in het voorbije kalenderjaar. Criteria voor een plek in de lijst kunnen bijvoorbeeld zijn:

– Een bijzondere ondernemersprestatie
– Een mooie maatschappelijke bijdrage
– Iemand die zich al jaren inzet voor de regio
– Een andere onderscheidende factor, op welke bijzondere manier dan ook!

De ‘Gouden Parel 2014’ is gegaan naar:

Gijs en Marcel Okkerman

De gebroeders Okkerman hebben dit jaar de ‘Gouden Parel’ gewonnen vanwege het feit dat ze doormiddel van de koop van het voormalig Arsenaal van de gemeente Woerden, het Arsenaal ‘terug’ hebben gegeven aan de Woerdense samenleving. Het Stadshotel Woerden en Bar, Restaurant & Verswinkel van Rossum is inmiddels geopend en wordt gerund door het echtpaar Ed en Wieteke Breuren (Ed Breuren, voormalig winnaar van de Gouden Parel in 2012, red.) In de Woerdense wandelgangen wordt er gesproken over een nog  grotere en positieve impact dan de komst van het Kerkplein van enkele jaren geleden. Zonder de hulp en investering van de gebroeders Okkerman zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Fountainheads feliciteert Gijs en Marcel met hun prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *