Fountainheads bij Gouden Parel Utrecht 2014

Ten overstaan van circa 175 ondernemers uit de regio Utrecht mochten de Fountainheads een inspiratiesessie geven. Dit was tijdens de prestigieuze award uitreiking de ‘Gouden Parel Utrecht 2014.

Hieronder delen we de presentatie die we gegeven hebben zodat je die nog eens rustig door kan nemen:

Pieter Leyssius, Rabobank Utrecht, mocht deze prijs in ontvangst nemen. De award is een erkenning namens het Utrechtse bedrijfsleven en lokale overheden. De jaarlijkse verkiezing onder Utrechtse ondernemers en beleidsbepalers kent daarmee een opvolger van de gebroeders Rob en Marco Peek, het winnende duo in 2013. De andere genomineerden dit jaar waren Richard Kraan (PwC) en Floris de Gelder (Utrecht Science Park). Zij werden respectievelijk tweede en derde.

Binnenkort ontvangen de ondernemers in deze Utrecht regio een uitnodiging voor een Inspiratie-ontbijt om met elkaar uitgebreider in te gaan op de gepresenteerde trends. Fountainheads helpt ondernemers anders naar hun eigen toekomst te kijken. Dit doen we met Inspirerende Dialogen en Trend- & Innovatiesessie.

De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door zakelijk platform OnderNamen Utrecht dat traditiegetrouw medio december een ranking samenstelt van 50 personen die zich in het voorbije jaar op positieve wijze hebben onderscheiden in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *