Succes op “Jong Professionals Event” 22 januari 2015

Fountainheads heeft op 22 januari de inhoudelijke en creatieve invulling gegeven aan een event dat georganiseerd is door Young TVVL voor vakgenoten t/m 45 jaar. Dit ‘Jong Professionals Event’ (#jpe15) hebben ze in samenwerking met NVDO Jongerenboard, Uneto-VNI, NVTG, FMN en Bouwend Nederland georganiseerd.

Het eventconcept dat we hebben toegepast rust op pijlers als ‘pauzeloos’ programmeren, ‘The freedom of the feet’, het principe ‘vol is vol’ bij de parallelsessies of toch niet? We hebben gekozen voor een festival sfeer met reuring. We hebben geëxperimenteerd met een real-time online ‘voting-systeem’ via het ‘bring your own device’ principe. We hebben deelnemers niet alleen geïnspireerd maar ze ook met elkaar in contact gebracht en ze gestimuleerd elkaar te inspireren en kennis te delen via het ToekomstTafel concept.

‘Je mist meer dan dat je mee kunt maken’ Het aanbod oversteeg tijdens het event de mogelijkheid om van alles kennis te nemen en overal bij te zijn.

Toekomst, verbinden en innovatie zijn thema’s die als een rode draad door het event liepen.

We hebben de deelnemers een inspiratieboost gegeven. We hebben ze verbonden met de makers van de toekomst, de meisjes en jongens uit de garageboxen en zolderkamers. We hebben ze laten spelen met de laatste gadgets. Drones zijn over hun heen gevlogen en iedereen had de kans ook zelf te vliegen of er zelf mee kunnen ‘pielen en klooien’. En we hebben ze de innovatieve microstad ‘De Nieuwe Stad’ laten ontdekken.

Het was een doorslaand succes. Dan zeggen we niet alleen zelf maar dat lees je in onze Storify hieronder.

Wat ons betreft smaakt het naar meer.

Voor meer verslagen zie onderstaande links en ons eigen Storify-verslag.

http://www.nvdo.nl/Handlers/DownloadFile.ashx?PortalCode=NPU&DownloadId=914&SecurityCode=A910BD99209AE486BF46FAC58A441BCD

http://www.imaintain.info/event-de-future-is-now-groot-succes.150197.lynkx

http://www.bouwendnederland.nl/nieuws/1336581/doen-is-de-beste-manier-van-denken

http://www.duurzaamgebouw.com/nieuws/jong-professionals-verenigd/

http://www.jongprofessionalsverenigd.nl/terugblik-20150122/

We delen onze Slides tussen de verhalen door in onze Storify hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *