Eerste bijdrage Fountainheads aan ING-sprekersmenu

Schermafbeelding 2014-09-29 om 23.46.06

Op woensdag 24 september hebben Jan Henk Bouman en Wim van Rooijen op uitnodiging van de VBM Businessclub, de meest kleurrijke businessclub van Den Haag, in samenwerking met ING Den Haag de eerste bijdrage geleverd in het kader van het ING-sprekersmenu. Kort na de zomervakantie zijn Bouman en van Rooijen toegevoegd aan het ING-sprekersmenu. ING faciliteert met het ING-sprekersmenu de filialen die op deze wijze ‘geballoteerde’ en beoordeelde sprekers kunnen inzetten binnen het lokale- en regionale relatienetwerk van de bank.

ING Den Haag was die avond gastheer van een veertigtal ondernemers van de VBM Businessclub. De VBM Businessclub is een organisatie voor multicultureel ondernemerschap voor en door allochtone en autochtone ondernemers in Den Haag en omgeving. De VBM Businessclub bouwt aan een stevig multicultureel netwerk waarin de leden kennis, ervaringen en adviezen kunnen uitwisselen om een bijdrage te leveren aan een gezond economisch klimaat in Den Haag en omgeving.

Bouman en van Rooijen hebben voorafgaand aan een heerlijk Indonesisch buffet de leden van de VBM wakker geschud met een Trend- & Innovatiesessie.

Slides van de presentatie vind je onderaan dit bericht. Voor de link naar het filmpje ‘Doen is de beste manier van denken’ klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *