De Fountainheads Keynote sprekers actief bij Alliantie Arbeidsmarkt-Onderwijs

Op initiatief van de gemeente Haarlemmermeer werd de Netwerkbijeenkomst Alliantie Arbeidsmarkt-Onderwijs georganiseerd in Hoofddorp bij Park Café Groen. Het doel was om allianties te smeden tussen de drie O’s; Overheid, Onderwijs en Ondernemers. De keynote sprekers Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman verzorgden met hun Wake-Up Call de voor de aftrap van de middag. In een vogelvlucht vlogen ze langs trends die komen gaan en gaande zijn.

Verbeelding brengt je verder dan logica

Kijken je wel de goed kant op?
De sprekers vroegen geregeld aan de zaal; ‘Kijken jullie wel de goede kant op?’. We kijken met zijn allen vaak naar de VS, maar inmiddels gebeurt er heel veel en wellicht wel meer in China. Bijvoorbeeld de WeChat app waarmee eigenlijk het hele internet in één app zit. En Facebook beweegt die kant ook al op:

De Fountainheads vertelden het verhaal over Sesame Credit. In ons blog verdiepen we dit onderwerp verder.

MOOC
Wim en Jan-Henk vertelden over de MOOC’s; Massive Open Online Course. Je kunt je op elk moment online laten omscholen door de beste leraren en professoren van over heel de wereld. Fountainheads heeft zelf ook meegewerkt aan een MOOC. Je leest er alles over op ons blog:

BlockChain

BlockChain:
De BlockChain zal de komende jaren de samenleving en economie enorm veranderen.
Dus tijd voor extra studie en dat kan via ons blog over de BlockChain.

Dit is de presentatie die onze keynote sprekers gebruikt hebben:

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Tweewekelijks inspiratie ontvangen?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/button]

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Wil je meer weten over Fountainheads als gastspreker?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/inspirerende-gastspreker-in-huren-die-de-zaal-in-de-fik-kunnen-zetten/”]Lees hoe onze gastprekers de zaal in de fik kunnen zetten[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *