Bij FC Berghuizen Oldenzaal hebben onze gastsprekers de boel flink opgeschud

ING Sprekersmenu had de gastsprekers van Fountainheads ingehuurd voor een avond vol trends en innovaties bij FC Berghuizen in Oldenzaal.

En deze aanbeveling willen we je niet onthouden:

Voetbalvereniging Fc Berghuizen mocht op 18 April de Fountainheads ontvangen in het clubhuis, dit mede mogelijk gemaakt door de ING. Met een mooie groep van 35 ondernemers zaten we met grote vraagtekens wat de avond ons zouden brengen, immers de wijzen komen uit het oosten dus wat konden ze deze groep nu nog triggeren/ bij brengen/ inspireren. Direct vanaf de start begon Jan-Henk vol gas te geven, kijkend naar het publiek om 1 te worden met ze, terwijl op de achtergrond de presentatie als 1 vloeiend geheel passend op zijn verhaald doorliep. Filmpjes om kracht bij te zetten bij de woorden. Waar gaat het ondernemerschap naar toe, zijn we klaar voor de toekomst of is de toekomst al onder ons? Gaan we mee met de trends, zijn we trendsetters of denken we het alleen? Deze vragen hangen als het goed is ook vandaag nog bij de aanwezigen in het hoofd, want ook Wim nam geen gas terug. Het was een avond vol inspiratie/ innovatie en gezelligheid, die ik als zeer geslaagd heb ervaren. Heren bedankt voor jullie komst en ik kan de Fountainheads voor ieder bedrijf, instelling of vereniging van harte aanbevelen….. als je er klaar voor bent! Mark Oude Bekke, voorzitter sponsorcommissie Fc Berghuizen

Onze gastsprekers gaven de uitgebreide Wake-Up Call van een uur met een interactieve Ja-Maren/Ja-Ennen intermezzo

Dit is de presentatie die we gebruikt hebben:

Kijken je wel de goed kant op?
De gastsprekers vroegen geregeld aan de ondernemers; ‘Kijken jullie wel de goede kant op?’. We kijken met zijn allen vaak naar de VS, maar inmiddels gebeurt er heel veel en wellicht wel meer in China. Bijvoorbeeld de WeChat app waarmee eigenlijk het hele internet in één app zit. En Facebook beweegt die kant ook al op:

Sesame Credit
De gastsprekers vertelden het verhaal over Sesame Credit. In ons blog verdiepen we dit onderwerp verder.

BlockChain:
De BlockChain zal de komende jaren de samenleving en economie enorm veranderen.
Dus tijd voor extra studie en dat kan via ons blog over de BlockChain.

In de Q&A hebben gastsprekers Wim en Jan-Henk gesproken over een aantal interessante video’s om te bestuderen. We delen ze hier graag.

Human Needs Not Apply; Over welke impact robotisering en automatisering heeft op de arbeidsmarkt

We hadden het over innovaties in de bouw. Dit is de metselrobot en de volgende laat zien hoe huizen uit de 3D printer komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *