AI als succesfactor van jouw bedrijf

Stel je voor dat AI zich ontwikkelt van een tool naar jouw businesspartner, centraal in elke strategische beslissing. Door AI te omarmen, blijf je niet alleen je concurrenten een stap voor, je zal tevens de verwachtingen van je klanten overtreffen en je eigen bedrijfsprocessen optimaliseren.

AI-Inside is een leertraject dat helpt om dit scenario werkelijkheid te laten worden in jouw bedrijf. Met ons uitgekiende AI-Business-Canvas leer je hoe je via het implementeren van essentiële AI tools komt tot je eigen AI strategie.

AI: van optioneel naar essentieel

AI zal op korte termijn een onmisbare schakel zijn voor jou als MKB-ondernemer. De manier waarop bedrijven innoveren, groeien en zich onderscheiden zal door de komst van AI compleet veranderen. Als ondernemer is het daarom cruciaal om deze technologie niet alleen te begrijpen, maar ook toe te passen en te integreren in alle aspecten van je bedrijf. Het vergt experimenten, leren en aanpassen om volledig te benutten wat AI te bieden heeft. Het is geen optie meer om aan de slag te gaan met AI, het is essentieel. En dat is precies waar AI-Inside ondernemers bij helpt.

Voor wie?

ONDERNEMERS EN HUN RECHTERHAND

Startdata

22 MEI 2024 en 12 JUNI 2024

Investering

€1995,- VOOR TWEE DEELNEMERS

(EXCL. €125,- LOCATIEKOSTEN P.P. EN BTW)

AI-INSIDE IS EEN INITIATIEF VAN: BETER KOERSEN – FOUNTAINHEADS – FMT

Slimmer Ondernemen met het AI-Business-Canvas

Voor MKB-ondernemers hebben we bij AI-Inside het AI-Business-Canvas ontwikkeld. Dit Canvas is de basis om te komen van doen naar een AI strategie. Het faciliteert jouw proces bij het verkennen van de kern van je bedrijf en het selecteren van de juiste AI-tools die echt waarde toevoegen. Het biedt jou een gestructureerde pad om niet alleen direct met AI aan de slag te gaan en waardevolle inzichten te verzamelen, maar stelt je ook in staat om binnen drie maanden een robuuste AI-strategie en visie te ontwikkelen. Hiermee ontwikkel je voor jouw bedrijf de juiste vaardigheden om bij te blijven in het digitale tijdperk

Hoe ziet het AI-Inside traject eruit?

Bij AI-Inside begeleiden we je stap voor stap in jouw reis op weg naar je AI strategie. Ons on en offline-traject gaat verder dan leren; het is een pad naar transformatie, waarbij je ontdekt hoe AI een totaal nieuwe manier van werken mogelijk maakt. Ga samen op pad met andere ondernemers in dit nieuwe tijdperk waarin alles anders werkt. Ons team zorgt ervoor dat je perfect uitgerust bent voor deze reis.

HET TRAJECT

Kick-off: De start naar een slimme AI strategie

De kick-off bootcamp is de start van jouw AI-Inside avontuur, de eerste van drie offline dagen, gevolgd door inspirerende online sessies. Op deze dag start je met het ontwerpen van je AI-Business-Canvas en krijg je de kans om intensief te brainstormen met vijf gedreven mede-ondernemers en een deskundige AI-Inside coach. Samen verkennen we de diepten van AI, wisselen we essentiële inzichten uit en leren we van de praktijkervaringen van elkaar

Ontwikkeling en inspiratie

Na de bootcamp volgt een periode van online coaching door onze AI-experts. Deze sessies helpen je jouw kennis en vaardigheden uit te breiden. Tussendoor wissel je online ervaringen uit met je buddygroep, wat zorgt voor extra inspiratie en motivatie. Onze 2e offline ontmoeting is onze Inspiratiedag: een dag vol nieuwe inzichten en innovatieve strategieën, waarmee je verder je AI-Business-Canvas kunt ontwerpen.

Terugkomdag

De afsluiting van ons traject is de Terugkomdag. Na een laatste ronde van online coaching en een buddymeeting, komen we samen om terug te kijken op onze ontwikkeling en presenteer je de resultaten van je AI-Business-Canvas. Deze dag draait om het delen van ervaringen en het uitwisselen van de opgedane inzichten. Tevens verwelkomen we ondernemers die starten met hun AI-Inside traject. Zo leggen we de basis voor onze groeiende AI-Inside-community. Een mooie afsluiter van jou AI-Inside traject

OOK SLIMMER ONDERNEMEN MET AI? SCHRIJF JE

Voor wie?

ONDERNEMERS EN HUN RECHTERHAND

StartdaTA

22 MEI en 12 JUNI 2024

Locatie

IN OVERLEG

Investering

€1995,- VOOR TWEE DEELNEMERS
(EXCL. €125,- LOCATIEKOSTEN P.P. EN BTW)

Binnen 3 maanden staat jouw AI strategie

  • Met ons AI-Business-Canvas vorm je je eigen AI strategie.
  • Je leert met andere ondernemers tijdens off- en online ontmoetingen
  • Je krijgt toegang tot een 24/7 online leer-community
  • Je leert essentiële AI tools toepassen in je eigen organisatie
  • Je leert in kleine leerkringen met maximaal 15 ondernemers.
  • Je leert samen met en van andere ondernemers

DOWNLOAD ONZE PRODUCTSHEET

Ai-inside

Naam(Vereist)

JE BEGELEIDERS OP WEG NAAR JOUW AI STRATEGIE

Fountainheads

Wim en Jan-Henk van Fountainheads zijn ervaren ondernemers en innovatieversnellers. Al meer dan 12 jaar inspireren ze mensen om vanuit een ander perspectief naar de toekomst te kijken. Ze bieden inspiratiesessies en masterclasses om trends en innovaties te vertalen naar concrete kansen voor ondernemers.

Beter Koersen

Als organisatieadviseurs hebben Patrick en Joep van Beter Koersen een duidelijke missie: organisaties en medewerkers helpen om beter te koersen, waarbij werkgeluk centraal staat. Door middel van praktische workshops richten ze zich zowel op de harde als zachte aspecten van organisatieontwikkeling. Zij bieden begeleiding op maat om organisaties te helpen groeien en succesvol te vernieuwen.

Fast Moving Targets

Erwin Blom van Fast Moving Targets is een ervaren innovatiespecialist. Sinds 2022 richt hij zich volledig op AI en onderzoekt hij de impact ervan op bedrijfsprocessen. Hij gelooft in een combinatie van visie en praktijk, en moedigt aan om te experimenteren en te leren om een voorsprong te behalen in de sector.

 

Wat doet Fountainheads nog meer?

We helpen je graag verder

Onze gastsprekers staan te popelen om jouw evenement of bijeenkomst een flinke boost te geven. Jouw ideeën, gecombineerd met onze ervaring en creativiteit, verzekeren een onvergetelijke ervaring voor jouw bezoekers en deelnemers. We zien keer op keer hoe onze inspiratiesessies mensen aan het denken zetten en frisse perspectieven voor de toekomst bieden. Klaar om dit ook voor jouw evenement te ervaren?
Neem contact met ons op